Masové koule s rajčatovou omáčkou a tarhoňou od Petra Bureše

178 Kč

450 g

Masové koule jsou šťavnaté díky kombinaci vepřového a hovězího masa, prudkému opečení a dovaření v husté rajčatové omáčce. Tarhoňa je druh drobných těstovin oblíbených ve slovenské a maďarské kuchyni, a tak i tyhle masové koule mají švih. Představují skvělou volbu, pokud hledáte něco lehčího nebo do redukčního jídelníčku.   

Detailní informace

Detailní popis produktu


Složení: Tarhoňa, vepřové maso, hovězí maso, vejce, sůl, pepř, rajská omáčka, olej, máslo, mrkev, celer, petržel


CHLAZENÉ JÍDLO URČENÉ K OHŘÁTÍ

 

Alergeny: 1,3,7,9

Doplňkové parametry

Kategorie: Hlavní jídla
Energetická hodnota:
Bílkoviny:
Sacharidy:
Tuky:
Vláknina:
Sodík:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: